Kaman Şehit Gökhan Yıldırım Anadolu Lisesi'nin ev sahipliğinde Yüksekokul Müdürümüz Sn. Doç. Dr. Ali AKBULUT, Yüksekokul Sekreter Vekilimiz Sn. Halil YILDIRIM ve Yüksekokul Müdür Yardımcısı Sn. İsa BAHAT, öğrenci ve öğretmenler ile okul idarecilerinin katılımıyla etkinlik gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen etkinlikte Doç. Dr. Ali AKBULUT "Matetamik Nedir?" konulu konferans verirken, üniversite tanıtım ve öğrencilere rehberlik içeriğinde sunum gerçekleşti. YBS Bölüm Başkanı Öğr. Gör. İsa BAHAT ise yeni kurulan ve 2018-2019 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçen yüksekokulumuz ve bölümümüz hakkında bilgi verdi.

Gerçekleştirilen etkinlik Şehit Gökhan Yıldırım Anadolu Lisesi Md. Sn. Gencay ÇAVUŞ'un Yüksekokul Müdürümüz Sn. Doç. Dr. Ali AKBULUT'a sunumları ile tamamlandı.

Ev sahipliği için başta Okul Müdürümüz Sn. Gencay ÇAVUŞ olmak üzere tüm okul yönetimine ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Doç. Dr. Ali AKBULUT
Yüksekokul Müdürü