Kalite süreçlerini başarılı bir şekilde sürdüren ve çalışmalarına hız veren üniversitemiz, TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sisteminin gereği olan Yönetimin Gözden Geçirme Toplantısını gerçekleştirdi. 14 Kasım 2018 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kalite Yönetim Koordinatörü ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, kalite koordinatörlüğü ekibi, birimlerin kalite sorumluları ile akademik ve idari personel katıldı.

Yüksekokulumuz adına toplantıya Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ali Akbulut, Müdür Yardımcısı İsa BAHAT, Yüksekokul Sekreteri Halil Yıldırım katılırken, yüksekokulumuza ait 2018 yılı Yönetimi Gözden Geçirme Sunumu Müdür Yardımcısı İsa Bahat tarafından gerçekleştirildi.