Kaman Belediyesi Belediye Başkanı Sn. Necati ÇOLAK, Belediye Başkan Yardımcıları, İl ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri, Kaman İlçesi Mahalle Muhtarları, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş Başkan ve Temsilcileri, Kaman İlçe Milli Eğitim Müdürü, Basın Mensupları, Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür ve Müdür Yardımcısı, Öğretim Elemanları, Memurlar ve Öğrencilerin katılımıyla Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda kuruluşundan günümüze kadar gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgilendirmenin yapıldığı tanıtım etkinliği düzenlenmiştir. Etkinlikte yüksekokul bünyesinde açılan ve açılma sürecinde olan bölümler ile Kaman Kaymakamlığı, Kaman Belediye Başkanlığı, Kaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü’nün birlikteliğinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Etkinlikte söz alan Belediye Başkanı Sn. Necati Çolak eğitim-öğretimin dört duvar arasında gerçekleştirilmeyen bir etkinlik olduğunu, tüm paydaşların bu süreçte sorumluluğunun ve rolünün olduğunu, Kaman Belediyesi olarak dünlerde olduğu gibi bundan sonra da Üniversitemizin gelişmesi için ellerinden gelen tüm katkıyı yapmaya devam edeceğini, bu konuda diğer paydaşlardan da destek beklediklerini belirtmişlerdir.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ali AKBULUT ise konuşmasında öğrencilerimizin beklentilerine yanıt vermek için gereksinim duyulan çalışmalar ve maddi kaynaklar hakkında bilgi verdi.

Öğrencilerin de beklentilerini dile getirdiği etkinlikte öğrencilerimiz Kaman’da karşılaştıkları olumsuzluklar hakkında bilgi verirken, bu olumsuzlukların bir an önce giderilmesini istediklerini belirttiler.

Etkinliğe ait video habere erişmek için tıklayınız.