Okulumuz Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü 2. ve 3. sınıf öğrencileri 21/12/2021 tarihinde teknik geziye katıldılar.  Dr. Öğr. Üyesi Sertan AYTAÇ’ın ders kapsamında organize ettiği gezide öğrencilerimiz turizm ve hizmet sektöründeki öncü işletmelerden olan Kırşehir Armas Termal Resort Otel’i ziyaret ettiler. Otel yetkilileri tarafından yapılan tanıtımın ardından, öğrencilerimiz yönetim ve bilişim sistemleri, turizm sektöründe hizmetin pazarlanması, hizmetin tutundurulması, müşteri memnuniyeti, personel temini gibi konularda bilgi edindiler. Ayrıca öğrencilerimiz teknik gezi sonrasında, Hılla Gölü, Kent Park ve Ahi Evran-ı Veli Camii ve Türbesi’ne de kısa bir ziyarette bulunarak etkinliği tamamladırlar. Gezinin gerçekleşmesinde desteklerinden dolayı üniversitemize ve bizleri misafir eden Armas Termal Resort Otel yetkililerine teşekkür ederiz.