Kaman Şehit Deniz Kaya M.T.A.L. 11. ve 12. sınıf öğrencileri bölümlerimizi tanımak ve bilgi almak amacıyla öğretmenleri eşliğinde yüksekokulumuza üniversite tanıtım gezisi düzenledi.
Öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz gelen gruba bölümlerimiz ile ilgili sunum eşliğinde bilgi verdiler.

Geziye katılan öğrenciler Kaman’da da böyle yeni bir 4 yıllık lisans programının olduğundan daha önce haberdar olmadıklarını, yapılan gezi ile bu bölümü tanıdıklarını ve üniversite tercihleri konusunda faydalı bir gezi olduğunu, üniversite okumak için dışarı gitmeden burada okumak istediklerini belirttiler.

Tanıtım gezisi sonunda öğrenciler yüksekokulumuz önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Levent URTEKİN’e ve katkılarından dolayı Müdür Yrd. Dr. İsa Bahat ve Arş.Gör. Hatice Kübra Çiçek’e teşekkür ederek yüksekokulumuzdan ayrıldılar.