Kırşehir Ahi Üniversitesine Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından “Kurumsal Akreditasyon Belgesi” almaya hak kazanması sebebiyle Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezinde Kurumsal Akreditasyon Belge Takdim Töreni düzenlendi. YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar, Şed'in Ahi Ocağı ileri gelenleri tarafından alanında ustalaşmış kişiye kuşatıldığını belirterek Rektör Karakaya’ya Ahi Şed’i kuşattı ve Kurumsal Akreditasyon Belgesini takdim etti. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 5 yıllık akreditasyon belgesi alarak 23 üniversite arasında yer aldı.

Üniversitemiz öğrencilerin kalite sürecine dâhil olmalarına oldukça önem vermektedir. Bu doğrultuda törene her birimin kalite elçisi sorumluları da eşlik etmiştir. Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü öğrencimiz Melisa Boyok Kalite Elçileri Programı sorumlusu olarak törende yüksekokulumuzu temsil etti.