Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü öğrencileri için hocalarımızdan Öğr. Gör. Gazi Polat rehberliğinde Ankara iline teknik bir gezi düzenlendi. Düzenlenen teknik gezide öğrenciler ilk olarak Gazi Teknopark'ı ziyaret etti.

Enerji Danışmanı Doç.Dr. Mehmet Demirtaş tarafından öğrencilere teknoparkın işleyişi, kuluçka merkezleri, Gazi Teknopark bünyesinde gerçekleştirilen projeler hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Öğrencilerin teknoparklarda staj ve iş imkanları süreci hakkında bilgi verildi. Gazi Teknopark İdari İşler Sorumlusu Erdoğan Topal ile birlikte Teknopark öğrencilerimize gezdirildi.

Sonrasında üniversitemiz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Mustafa Reşit Tavus hocamız, bizleri Gazi Teknopark'da bulunan "BENİMPOS" yazılım şirketinde misafir etti. Hocamıza buradan misafirperverliği için teşekkür ederiz.

Öğleden sonra Etimesgut Türk Tarih ve Sanat Müzesi gezilerek etkinlik tamamlandı. Teknik geziyi düzenleyen Gazi Polat hocamıza ve bizleri misafir eden Gazi Teknopark yetkililerine teşekkürlerimizi sunarız.