Üniversitemiz EFQM Mükemmellik Ödülü için kalite çalışmaları kapsamında Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu ve Yabancı Diller Yüksekokulu iç kıyaslama değerlendirme toplantısı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon yüksekokulu bünyesinde gerçekleştirilmiştir. Toplantıya  okulumuz adına müdürümüz Doç. Dr. Levent URTEKİN ve müdür yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi İsa BAHAT, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu adına Dr. Öğretim Üyesi İsmail CEYLAN, Dr. Öğr. Üyesi Anıl ÖZÜDOĞRU, Osman UÇAR ve Yabancı Diller Yüksekokulu adına Öğr. Gör. Musa Talha ALTUN katılım sağlamışlardır. Üç Yüksekokul  güçlü ve zayıf yönlerini karşılaştırarak ortak bir rapor hazırlamışlardır. Yüksekokul iyileştirme ve faaliyet planlamaları konularında birbirleri ile fikir alışverişinde bulunmuştur.