2022-2023 eğitim öğretim yılında yüksekokulumuzda Yönetim Bilişim Sistemleri bölümümüzden birincilikle mezun olan öğrencimiz Melisa Boyok, ikincilikle mezun olan Hatice Aktaş ve üçüncülükle mezun olan Emre Uğur'u tebrik ediyoruz.Mezun öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diler, tebrik ederiz.

İlk mezun öğrencilerimizden Mehmet KOŞAR Hatay İskenderun Üniversitesinde Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden yüksek lisans yapmaktadır. İki öğrencimiz yazılım alanında profesyonl eğitim alırken, bir öğrencimiz kendi oyun programını geliştirmektedir.

Ömer Faruk Demir Başkent Üniversitesi Bilgi İşlemde Sistem Uzmanı olarak çalışmaya başladı. Gülşah Atış Model Bilgi İşlem şirketinde yazılım uzman destek yardımcısı olarak işe başlamıştır.Emre Uğur,İzmirde Auto BAL şirketinde yazılım geliştirici olarak işe başlamıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder, hayatlarında başarılar dileriz.