Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğu tarafından, 26 Şubat 2024 tarihinde Dijital Pazarlama Zirvesi düzenledi. Zirveye SEO ve Dijital Pazarlama Eğitiminde SEO Uzmanı Ayhan Karaman, Dijital Pazarlama Uzmanları Kamil Keleş, Murat Yüksel ve İpek Çebitürk, Businessup Önder Türker, Webolizma Özlem ve Ecevit Saraç ve Dijital Exchange Emrah Pamuk katıldı. Dijital Dünyanın Liderleri öğrencilerimizle buluştu. Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğu başkanı Sungur Kerem Gezergün ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız. Yüksekokul müdürümüz Prof.Dr. Levent Urtekin hocamıza ve bölüm hocalarımızdan Öğr. Gör. Dr. Gazi Polat, Dr. Öğr. Üyesi Metin Işık, Doç. Dr. İsa Bahat, Dr. Öğr. Üyesi Nihal Dulkadir Yaman ve Ar. Gör. Hatice Kübra Çiçek'e katılımlarından ve katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.




Önde Olmak İçin Yapılan Her işe +1 Değer Katılmalı

Zirvede daha sonra SEO ve Dijital Pazarlama Eğitiminde SEO Uzmanı Ayhan Karaman, başarı hikâyesini, deneyimlerini ve dijital evrenin geldiği son noktayı örnekleriyle anlattı. SEO Uzmanı Karaman, SEO’nun dijital pazarlama dünyası için ne derece önemli olduğunu ve bu konuda yapılabilecekleri Türkiye’den ve dünyadan örneklerle dile getirdi. Ayrıca Karaman, öğrencilere yapılan her işe artı 1 değer katmanın hedeflenen noktaya ulaşmak adına büyük kazanımlar ve güzel sonuçlar sağlayacağını ifade etti.





Kürsüde öğrenciler ile buluşan Dijital Pazarlama Uzmanı İpek Çebitürk ise uzmanlık alanının oluştuğu süreci, dijital pazarlama alanı için gerekli olan uygulama ve program kullanımına yönelik tecrübelerini kendi hayatından örneklerle aktardı. Hızla gelişen ve dönüşen dünyaya ayak uydurmak için öğrenmeye ve gelişmeye açık olunması gerektiğini ifade eden Çebitürk, bu bilince sahip olunca dijital dünyada söz sahibi olunabileceğini belirtti.





Programda daha sonra Dijital Pazarlama Uzmanları Murat Yüksel ve İpek Çebitürk, Businessup Önder Türker, Webolizma Özlem ve Ecevit Saraç ve Dijital Exchange Emrah Pamuk deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerin geleceğe dönük bakış açılarına yön vermeyi amaçlayan Dijital Pazarlama zirvesi öğrencilerden büyük ilgi gördü. Gün boyu süren program katılımcılara belge verilmesi ile sona erdi.