Sevgili Öğrenciler

Yüksekokulumuza hoş geldiniz. Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü İşletme ve Bilgisayar Bilimleri ağırlıklı olmak üzere bilişim ve yönetim temelli öğretim programını sürdürmektedir.
Bilindiği gibi son yıllarda yaşanan gelişmelerle bilişim teknolojileri her alanda etkili şekilde kullanılmaktadır. Dolayısıyla bilgi ve iletişim teknolojilerinin doğru kullanımı oldukça önem kazanmaktadır. Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü olarak, disiplinler arası yaklaşım ve uygulamaların kullanılmasıyla bu teknoloji çağında farkındalığı yüksek bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktayız. Bilişim sistemlerini yöneten, geliştirebilen ve onları aktif bir şekilde tasarlayıp kullanabilen yöneticiler yetiştirmek için eğitim ve öğretim vermekteyiz.
2023- 2024 Yeni Eğitim Öğretim Yılının tüm öğrencilerimize sonsuz başarı getirmesi dilerim. Aramıza yeni katılan ve bizimle birlikte olacak tüm öğrencilerimize hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum.

Doç. Dr. Levent Urtekin
Yüksekokul Müdürü