Home Page
KAEÜ
E-Mail
TR
KIRŞEHİR
AHİ EVRAN UNIVERSITY
The Innovative University
of Modern Turkey
ABOUT KAEU
About KAEU
Misyon
Vizyon
Our Quality Policy
Temel Değerler
Administration
Müdür
Müdür Yardımcıları
Bölüm Başkanları
Yüksekokul Sekreteri
Tanıtım
History
Akademik Personel
İdari Personel
STUDENTS
General
Academic Calendar
Student Information System
AYDEP
Course Information Package (Bologna)
Exam/Course Schedules
Disabled Students Unit
Graduate Information System
Registrar's Office
Directorate of Health, Culture and Sports
Phonebook
Student Clubs
Legislation
Associate's and Bachelor Degree Regulations
Graduate School Regulations
Student Discipline Regulations
Vertical Transfer Regulations
Undergraduate Transfer Regulations
All Legislations
Services
Dormitory and Accommodation
Cafeteria
Library
Ahi Card
Family Health Center
Psikolojik Destek Birimi
Student Boutique
E-Mail
Wi-Fi User Guide
MS Office 365
Kampüs Dışı Erişim
Autodesk Yazılımları
Transportation
Urban Transportation
Intercity Transportation
Foreign Affairs
Foreign Affairs Office
Erasmus
Education Centers
AECEC
TOMER
Facilities
Davulağıl Sosyal Tesisi
Astroturf
Cacabey Kampüsü Spor Salonu
Bâb-ı Ahi Kafeterya
Candidate Students
Introduction
About Kırşehir
Virtual Tour
Preference (YOKATLAS)
Staj
Staj Dosyası
Örnek Staj Formu
Staj Başvuru Formu
Staj Duyurusu
ACADEMIC
Yönetim Bilişim Sistemleri
Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü
Yönetim Bilişim Sistemleri Ana Bilim Dalı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri
Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü
Medya ve İletişim
Medya ve İletişim Bölümü
Medya ve İletişim Ana Bilim Dalı
RESEARCH
Kurumsal
Amaç(Misyon)
Vizyon
Kurum Kültürü
Temel Değerler
Etik Davranış İlkeleri
Politikalar
Organizasyon Şeması
Görev Tanımları
Danışma Kurulu
Koordinatörlükler ve Komisyonlar
Kalite Koordinatörlüğü
Birim EKGS Koordinatörlüğü
İSG Komisyonu
Kalite Yönetim Koordinatörlüğü
EKGS Koordinatörlüğü
Birim Enerji Yönetim Komisyonu
Planlar
Stratejik Plan
Faaliyet Planı
İç Kontrol Standartları Uyum Eylem Planı
Acil Durum Planı
Raporlar
Birim İç Değerlendirme Raporu (KİDR)
Birim İç Tetkik Raporu
İç Kontrol Standartları Gerçekleşme Raporu
Memnuniyet Raporları
Risk Değerlendirme Raporu
Süreç Yönetimi
Birim Süreçleri
Süreç Performans İzleme
İş Akış Şemaları
Dökümantasyon
EFQM Modeli
Birim EFQM Modeli Temsilcisi
Birim EFQM Modeli Komisyonu
Birim EFQM Model Uygulamaları
BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine Yönelik Yapılan Çalışmalar
Home
>
ACADEMIC
>
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Hakkında
Yönetim
Akademik Personel
Hakkında
Yönetim
Bölüm Başkanı
Prof. Dr. Levent URTEKİN
Akademik Personel
Adı Soyadı
Ana Bilim Dalı
E - Posta Adresi
Dr. Öğr. Üyesi Gizem Şebnem BEYDOĞAN
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Published: 04 May 2021
FaLang translation system by Faboba
© 2024, Kırşehir Ahi Evran University
Old Website
Development Team