• Anasayfa
  • KAEÜ
  • E-Posta
  • EN
Birime özel logo
KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ
Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
  • HAKKIMIZDA

    • Genel

      • Misyon
      • Vizyon
      • Kalite Politikası
      • Temel Değerler
    • Yüksekokul Yönetimi

      • Müdür
      • Müdür Yardımcıları
      • Bölüm Başkanları
      • Yüksekokul Sekreteri
    • Tanıtım

      • Yüksekokulumuzun Tarihçesi
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
  • ÖĞRENCİ

    • Genel

      • Akademik Takvim
      • Öğrenci Bilgi Sistemi
      • AYDEP
      • Ders Bilgi Paketi (Bologna)
      • Sınav/Ders Programları
      • Engelli Öğrenci Birimi
      • Mezun Bilgi Sistemi
      • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
      • Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
      • Rehber
      • Öğrenci Toplulukları
    • Mevzuat

      • Ön Lisans ve Lisans Yönetmeliği
      • Lisansüstü Yönetmeliği
      • Öğrenci Disiplin Yönetmeliği
      • Dikey Geçiş Yönetmeliği
      • Yatay Geçiş Yönetmeliği
      • Tüm Mevzuat
    • Hizmetler

      • Yurt ve Barınma
      • Yemekhane
      • Kütüphane
      • Ahi Kart
      • Aile Sağlığı Merkezi
      • Psikolojik Destek Birimi
      • Öğrenci Butiği
      • E-Posta
      • Wi-Fi Erişimi
      • MS Office 365
      • Kampüs Dışı Erişim
      • Autodesk Yazılımları
    • Ulaşım

      • Şehir İçi Ulaşım
      • Şehir Dışı Ulaşım
    • Dış İlişkiler

      • Dış İlişkiler Ofisi
      • Erasmus
    • Eğitim Merkezleri

      • Sürekli Eğitim Merkezi
      • TÖMER
    • Sosyal Tesisler

      • Davulağıl Sosyal Tesisi
      • Halı Saha
      • Cacabey Kampüsü Spor Salonu
      • Bâb-ı Ahi Kafeterya
    • Aday Öğrenci

      • Tanıtım
      • Kırşehir Hakkında
      • Sanal Tur
      • Tercih (YÖKATLAS)
    • Staj

      • Staj Dosyası
      • Örnek Staj Formu
      • Staj Başvuru Formu
      • Staj Duyurusu
  • AKADEMİK

    • Yönetim Bilişim Sistemleri

      • Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü
      • Yönetim Bilişim Sistemleri Ana Bilim Dalı
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları

      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
    • Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri

      • Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü
    • Medya ve İletişim

      • Medya ve İletişim Bölümü
      • Medya ve İletişim Ana Bilim Dalı
  • KALİTE

    • Kurumsal

      • Amaç(Misyon)
      • Vizyon
      • Kurum Kültürü
      • Temel Değerler
      • Etik Davranış İlkeleri
      • Politikalar
      • Organizasyon Şeması
      • Görev Tanımları
      • Danışma Kurulu
    • Koordinatörlükler ve Komisyonlar

      • Kalite Koordinatörlüğü
      • Birim EKGS Koordinatörlüğü
      • İSG Komisyonu
      • Kalite Yönetim Koordinatörlüğü
      • EKGS Koordinatörlüğü
      • Birim Enerji Yönetim Komisyonu
    • Planlar

      • Stratejik Plan
      • Faaliyet Planı
      • İç Kontrol Standartları Uyum Eylem Planı
      • Acil Durum Planı
    • Raporlar

      • Birim İç Değerlendirme Raporu (KİDR)
      • Birim İç Tetkik Raporu
      • İç Kontrol Standartları Gerçekleşme Raporu
      • Memnuniyet Raporları
      • Risk Değerlendirme Raporu
    • Süreç Yönetimi

      • Birim Süreçleri
      • Süreç Performans İzleme
      • İş Akış Şemaları
      • Dökümantasyon
    • EFQM Modeli

      • Birim EFQM Modeli Temsilcisi
      • Birim EFQM Modeli Komisyonu
      • Birim EFQM Model Uygulamaları
    • BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine Yönelik Yapılan Çalışmalar

  • Anasayfa >
  • KALİTE >
  • Raporlar

Birim İç Tetkik Raporu

  • Birim İç Tetkik Raporu 2024
  • Birim İç Tetkik Raporu 2023 
  • Birim İç Tetkik Raporu 2022
  • Birim İç Tetkik Raporu 2021
  • Birim İç Tetkik Raporu 2020
04 Mayıs 2021 tarihinde yayınlandı.
FaLang translation system by Faboba
  • Dergiler

    • Ahi Evran Tıp Dergisi
    • Eğitim Fakültesi Dergisi
    • Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
    • İİBF Dergisi
    • Sağlık Bilimleri Dergisi
    • Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
    • Ziraat Fakültesi Dergisi
    • İF Dergisi
    • Mühendislik Bilimleri Dergisi
  • Bilgi Sistemleri

    • Öğrenci Bilgi Sistemi
    • Akademik Web Sayfaları
    • Elektronik Belge Yönetim Sistemi
    • Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi
    • Ek Ders Otomasyonu
    • Bologna Bilgi Paketi
  • Birimler

    • Akademik Teşvik
    • BAP Koordinatörlüğü
    • Bilgi Edinme Birimi
    • Eğitimde Kalite Güvence Sistemi Koordinatörlüğü
    • Engelsiz Öğrenci Birimi
    • Erasmus - Dış İlişkiler Ofisi
    • Kalite Yönetim Koordinatörlüğü
    • Kongre ve Kültür Merkezi
    • Ortak Seçmeli Dersler Koordinatörlüğü
    • Pilot Tarım ve Jeotermal Koordinatörlüğü
    • Pilot Sağlık Koordinatörlüğü
    • Pedagojik Formasyon Birimi
    • Sürekli Eğitim Merkezi (AHİSEM)
    • YLSY Burs Programı Koordinatörlüğü
  • İletişim Formları

    • Memnuniyet Bildirim Formu
    • Bilgi İşlem Teknik Destek Formu
    • Yapı İşleri Bakım Onarım Talep Formu
    • Davulağıl Ziyaretçi Formu
  • Diğer

    • UNİKOP
    • Study In Turkey
    • Wi-Fi Kullanım Kılavuzları
    • Proxy Kullanım Kılavuzu
    • Gizlilik Politikası
    • Dokümantasyon
    • KVKK Dokümanları
    • Yemek Listesi
    • Yemek Satış
İLETİŞİM
Telefon : +90 386 280 54 10
Fax : +90 386 280 54 36
E-Posta :
Adres : Hacıpınar Mah. Ş. Uzm. Ç. Bahtiyar Şimşek Cad. No: 147 Kaman / Kırşehir
Sosyal Medya
© 2025, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
Eski Web Sitemiz
Geliştirme Ekibi