• Anasayfa
  • KAEÜ
  • E-Posta
  • EN
Birime özel logo
KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ
Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
  • HAKKIMIZDA

    • Genel

      • Misyon
      • Vizyon
      • Kalite Politikası
      • Temel Değerler
    • Yüksekokul Yönetimi

      • Müdür
      • Müdür Yardımcıları
      • Bölüm Başkanları
      • Yüksekokul Sekreteri
    • Tanıtım

      • Yüksekokulumuzun Tarihçesi
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
  • ÖĞRENCİ

    • Genel

      • Akademik Takvim
      • Öğrenci Bilgi Sistemi
      • AYDEP
      • Ders Bilgi Paketi (Bologna)
      • Sınav/Ders Programları
      • Engelli Öğrenci Birimi
      • Mezun Bilgi Sistemi
      • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
      • Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
      • Rehber
      • Öğrenci Toplulukları
    • Mevzuat

      • Ön Lisans ve Lisans Yönetmeliği
      • Lisansüstü Yönetmeliği
      • Öğrenci Disiplin Yönetmeliği
      • Dikey Geçiş Yönetmeliği
      • Yatay Geçiş Yönetmeliği
      • Tüm Mevzuat
    • Hizmetler

      • Yurt ve Barınma
      • Yemekhane
      • Kütüphane
      • Ahi Kart
      • Aile Sağlığı Merkezi
      • Psikolojik Destek Birimi
      • Öğrenci Butiği
      • E-Posta
      • Wi-Fi Erişimi
      • MS Office 365
      • Kampüs Dışı Erişim
      • Autodesk Yazılımları
    • Ulaşım

      • Şehir İçi Ulaşım
      • Şehir Dışı Ulaşım
    • Dış İlişkiler

      • Dış İlişkiler Ofisi
      • Erasmus
    • Eğitim Merkezleri

      • Sürekli Eğitim Merkezi
      • TÖMER
    • Sosyal Tesisler

      • Davulağıl Sosyal Tesisi
      • Halı Saha
      • Cacabey Kampüsü Spor Salonu
      • Bâb-ı Ahi Kafeterya
    • Aday Öğrenci

      • Tanıtım
      • Kırşehir Hakkında
      • Sanal Tur
      • Tercih (YÖKATLAS)
    • Staj

      • Staj Dosyası
      • Örnek Staj Formu
      • Staj Başvuru Formu
      • Staj Duyurusu
  • AKADEMİK

    • Yönetim Bilişim Sistemleri

      • Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü
      • Yönetim Bilişim Sistemleri Ana Bilim Dalı
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları

      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
    • Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri

      • Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü
    • Medya ve İletişim

      • Medya ve İletişim Bölümü
      • Medya ve İletişim Ana Bilim Dalı
  • KALİTE

    • Kurumsal

      • Amaç(Misyon)
      • Vizyon
      • Kurum Kültürü
      • Temel Değerler
      • Etik Davranış İlkeleri
      • Politikalar
      • Organizasyon Şeması
      • Görev Tanımları
      • Danışma Kurulu
    • Koordinatörlükler ve Komisyonlar

      • Kalite Koordinatörlüğü
      • Birim EKGS Koordinatörlüğü
      • İSG Komisyonu
      • Kalite Yönetim Koordinatörlüğü
      • EKGS Koordinatörlüğü
      • Birim Enerji Yönetim Komisyonu
    • Planlar

      • Stratejik Plan
      • Faaliyet Planı
      • İç Kontrol Standartları Uyum Eylem Planı
      • Acil Durum Planı
    • Raporlar

      • Birim İç Değerlendirme Raporu (KİDR)
      • Birim İç Tetkik Raporu
      • İç Kontrol Standartları Gerçekleşme Raporu
      • Memnuniyet Raporları
      • Risk Değerlendirme Raporu
    • Süreç Yönetimi

      • Birim Süreçleri
      • Süreç Performans İzleme
      • İş Akış Şemaları
      • Dökümantasyon
    • EFQM Modeli

      • Birim EFQM Modeli Temsilcisi
      • Birim EFQM Modeli Komisyonu
      • Birim EFQM Model Uygulamaları
    • BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine Yönelik Yapılan Çalışmalar

  • Anasayfa >
  • AKADEMİK >
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • Hakkında
  • Akademik Personel

Hakkında


Misyon

Akademik Personel


Adı SoyadıAna Bilim DalıE - Posta Adresi
Doç.Dr. Yener OĞAN Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü  
Dr. Öğr. Üyesi Gizem Şebnem BEYDOĞAN Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü






04 Mayıs 2021 tarihinde yayınlandı.
FaLang translation system by Faboba
  • Dergiler

    • Ahi Evran Tıp Dergisi
    • Eğitim Fakültesi Dergisi
    • Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
    • İİBF Dergisi
    • Sağlık Bilimleri Dergisi
    • Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
    • Ziraat Fakültesi Dergisi
    • İF Dergisi
    • Mühendislik Bilimleri Dergisi
  • Bilgi Sistemleri

    • Öğrenci Bilgi Sistemi
    • Akademik Web Sayfaları
    • Elektronik Belge Yönetim Sistemi
    • Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi
    • Ek Ders Otomasyonu
    • Bologna Bilgi Paketi
  • Birimler

    • Akademik Teşvik
    • BAP Koordinatörlüğü
    • Bilgi Edinme Birimi
    • Eğitimde Kalite Güvence Sistemi Koordinatörlüğü
    • Engelsiz Öğrenci Birimi
    • Erasmus - Dış İlişkiler Ofisi
    • Kalite Yönetim Koordinatörlüğü
    • Kongre ve Kültür Merkezi
    • Ortak Seçmeli Dersler Koordinatörlüğü
    • Pilot Tarım ve Jeotermal Koordinatörlüğü
    • Pilot Sağlık Koordinatörlüğü
    • Pedagojik Formasyon Birimi
    • Sürekli Eğitim Merkezi (AHİSEM)
    • YLSY Burs Programı Koordinatörlüğü
  • İletişim Formları

    • Memnuniyet Bildirim Formu
    • Bilgi İşlem Teknik Destek Formu
    • Yapı İşleri Bakım Onarım Talep Formu
    • Davulağıl Ziyaretçi Formu
  • Diğer

    • UNİKOP
    • Study In Turkey
    • Wi-Fi Kullanım Kılavuzları
    • Proxy Kullanım Kılavuzu
    • Gizlilik Politikası
    • Dokümantasyon
    • KVKK Dokümanları
    • Yemek Listesi
    • Yemek Satış
İLETİŞİM
Telefon : +90 386 280 54 10
Fax : +90 386 280 54 36
E-Posta :
Adres : Hacıpınar Mah. Ş. Uzm. Ç. Bahtiyar Şimşek Cad. No: 147 Kaman / Kırşehir
Sosyal Medya
© 2025, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
Eski Web Sitemiz
Geliştirme Ekibi